Navadna konopljika

Navadna konopljika

Ali želite zmanjšati neprijetne simptome predmenstrualnega sindroma na naraven način?

Poskusite učinkovito zdravilo, ki ga uporabljajo ženske že stoletja - Vitex agnus castus. Preberite več o tej rastlini, ki je bila predmet številnih raziskav.

Vitex agnus castus je rastlina, ki je dokazano učinkovita pri zdravljenju simptomov predmenstrualnega sindroma. Študija v Nemčiji je pokazala, da je izjemno učinkovita pri zmanjševanju simptomov PMS, medtem ko je druga študija potrdila zmanjšanje razdražljivosti, napetosti in glavobolov pri ženskah, ki so jemale Vitex agnus castus.

Poleg tega je Vitex agnus castus koristen tudi pri zdravljenju mastalgije. Študija na Češkem je pokazala, da je učinkovit pri zmanjševanju bolečine v prsih pri ženskah, ki jemljejo to prehransko dopolnilo.

Raziskave potrjujejo pozitivne učinke Vitex agnus castus. Na primer, študija na Japonskem je pokazala, da je učinkovit pri zmanjševanju simptomov PMS pri 90% žensk.

Če iščete naravno in učinkovito rešitev za zmanjšanje simptomov predmenstrualnega sindroma, poskusite z Vitex agnus castus. V ponudbi imamo naravne izdelke s to sestavino, ki lahko pomagajo lajšati simptome PMS. Naročite danes in izkusite blagodejne učinke Vitex agnus castus na vaše telo in počutje!

"Raziskave so potrdile, da navadna konopljika zmanjša težave, ki se pojavijo med predmenstrualnim sindromom. V študijah so ugotavljali, da njeno uživanje zmanjša občutljivost prsi, otekanje, glavobol, občutek napetosti, zaprtja in znižano razpoloženje." - Dr. Iva Jurov

Nazaj na spletni dnevnik