O NAS

Smo v stoletju, kjer pošiljamo robote na Mars in umetna inteligenca piše zakone in romane. A ženske po vsem svetu enkrat na mesec še vedno trpijo za simptomi PMS-a. Temu želimo narediti konec. Zato smo združili moč narave in strokovnjakov in naredili bonbone za lajšanje teh simptomov.

Misija, ki jo žene potencial.

Naša misija je spodbujanje moči naravnih sestavin in kakovostnih izdelkov za  ženske, tako da se počutijo zdrave, srečne in samozavestne. Naše prehranske dodatke smo skrbno oblikovali z uporabo naravnih sestavin, ki so obogatene z bistvenimi hranili in vitamini, da bi zagotovili celostno podporo za zdravje in dobro počutje žensk. Naše izdelke oblikujemo z ljubeznijo in spoštovanjem do vsega okoli nas, z namenom, da bi ženskam pomagali doseči najboljše različice sebe - lepe, nasmejane in srečne.

Vse se je začelo na dan žena.

Naša zgodba se je začela na 8. marec, na dan žena, ko smo med brskanjem po strokovnih člankih odkrili skrivne sestavine, ki lahko lajšajo težave, s katerimi se srečujejo ženske. Ker smo vedeli, da nam je s tem universe dal znak, smo zbrali skupino strokovnjakov, razvijalcev izdelkov in več kot 100 žensk, ki so nam pomagale najti pravo pot. S skupnimi močmi in znanjem smo ustvarili izdelek, ki smo ga poimenovali YOOY, ki pomaga ženskam lajšati simptome PMS-a in se počutiti bolje v svoji koži. Naša zgodba je zgodba o ljubezni in spoštovanju do žensk ter njihovega zdravja in dobrega počutja, in veseli smo, da lahko to delimo z vsemi vami.